NIEUWWERK.NL zoekt locaties voor een nieuw locatiebestand.

Wil jij jouw locatie te huur aanbieden op NIEUWWERK? Vul dan onderstaand formulier in om je locatie ter beoordeling aan te bieden.

Meer informatie Vul het formulier in

NIEUWWERK.NL zoekt locaties voor een nieuw locatiebestand.

Wil jij jouw locatie te huur aanbieden op NIEUWWERK? Vul dan onderstaand formulier in om je locatie ter beoordeling aan te bieden.

Hoe werkt het?

Na het ontvangen van dit formulier beoordelen wij of je locatie geschikt is als film- en/of fotografie-locatie. Indien dit het geval is, nemen we contact met je op om een afspraak te maken, waarbij we de locatie komen bekijken en professioneel in beeld zullen brengen. Ook maken we tijdens deze afspraak kennis en kunnen we een uitleg geven over alles wat er bij een opname dag komt kijken.

Wij regelen alles

Wanneer een klant jouw locatie wil huren, treden wij op als tussenpersoon. Wij regelen alles, van het aanbieden van de locatie, het opstellen van de offerte en het contract tot het plannen van de afspraak en de uitbetaling. Het enige wat jij hoeft te doen, is de locatie voor de afgesproken periode beschikbaar te stellen. De opdrachtgever heeft voorafgaand aan de opname de mogelijkheid om de locatie te bezichtigen, dit is meestal voordat er definitief geboekt kan worden.

Vergoedingen

NIEUWWERK biedt een marktconforme vergoeding gebaseerd op het soort opname (film of fotografie), tijdsduur en type locatie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen op onderstaande gegevens:

  

  @


Aanmeldformulier

Jouw gegevens

Wat is het adres van jouw locatie?

Je adresgegevens zijn enkel voor intern gebruik en worden niet openbaar gemaakt.

Geef een korte beschrijving van de locatie

Heb je een video van je locatie? Voeg hieronder de link naar je video toe (bijvoorbeeld een YouTube-link).

Bestanden uploaden

Upload minimaal 5 en maximaal 15 foto’s van je locatie. Geef alsjeblieft een zo compleet mogelijk overzicht. Denk aan: exterieur woning, woonkamer, slaapkamer, keuken, etc.

Alles ingevuld?

Heb je de informatie ingevuld en de foto's van je locatie geüpload? Klik op 'Verzenden' om je locatie aan te bieden. Bedankt!